501 Kondiittori, semifinaali

Tulosta
Sähköposti
AddThis Social Bookmark Button

Aikataulu ja paikka

  • Lahti 19.1.2012, Joensuu 25.1.2012

Semifinaalikoordinaattori

  • Mika Kaari, Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, puh. 050 4604 141

Kilpailijamäärä

  • Ei rajoitusta

Tehtäväkuvaus

  • Valmista mallin mukaiset täytekakut 2 kpl. Malli ja valmistettavan kakun paino ilmoitetaan kilpailupaikalla. Kakkupohjat (18 cm halkaisija) ja tarvittavat raaka-aineet ovat valmiina kilpailupaikalla.

    Arviointi painottuu: Työprosessin - ja menetelmien hallintaan, Tuotteiden painoon, ulkonäköön, ja määrään.

  • Valmista kilpailupaikalla valmiista murotaikinasta annetun mallin mukaisia leivoksia.

    Arviointi painottuu: Työprosessin - ja menetelmien hallintaan, Tuotteiden määrään ja ulkonäköön.

  • Valmista korvapuusteja valmiiksi tehdystä pullataikinasta. Tuotepaino ilmoitetaan kilpailupaikalla.

    Arviointi painottuu: Työprosessin - ja menetelmien hallintaan, Tuotteiden painoon, ulkonäköön, ja määrään.

  • Valmista kilpailupaikalla mallin mukainen täytekakun koriste. Raaka-aineet kilpailupaikalla.

    Arviointi painottuu: Työprosessin - ja menetelmien hallintaan ja ulkonäköön.

Lisäksi arvioinnissa huomioidaan:

Hygienia (henkilökohtainen ja työskentelyhygienia), kestävä kehitys, työkyky, ja yrittäjyys.

Kondiittorilajin Joensuun semifinaaliin osallistujat

Kondiittorilajin Lahden semifinaaliin osallistujat

 

 

Yhteistyössä:

pkky_verkkoon_155px