502 Ravintolakokki, semifinaali

Tulosta
Sähköposti
AddThis Social Bookmark Button

Aikataulu ja paikka

  • Torstaina 19.1.2012. Semifinaalipaikkakunnat ovat Mikkeli, Raisio, Vaasa ja Rovaniemi.

Semifinaalikoordinaattori

  • Kimmo Vaahtoluoto, Savonlinnan ammatti- ja aikuisopisto, puh. 044 5506 307

Kilpailijamäärä

  • 2 kilpailijaa / oppilaitoksen toimipiste

Kilpailutehtävä

Kilpailijan tulee toimittaa 12.1.2012 mennessä eli viikkoa ennen kilpailua semifinaalijärjestäjälle:

  1. Työsuunnitelma, reseptit ja menukortti ruokalajeista
  2. Ruokalajien nimet ja mahdolliset valmistusmenetelmät selkeästi ja ymmärrettävästi

Tehtävänä on laatia kahden ruokalajin menu, reseptit kyseisille ruokalajeille ja valmistaa neljä (4) annosta alkuruokalajia sekä neljä (4) annosta pääruokalajia.

  • Alkuruokalaji: pakollisina pääraaka-aineina A-leikattua kirjolohifileetä ja kirjolohen mätiä
  • Pääruokalaji: pakollisina pääraaka-aineina naudanpaistijauheliha ja vuohenjuustoa
  • Pääruoassa on oltava vähintään: yksi tärkkelyslisäke kaksi sivulisäkettä ja kastike pakollisena

Tehtävään tulee Taitaja-kilpailujen sääntöjen mukainen 30 prosentin muutos kilpailupäivän aamuna.

Kilpailija valmistaa ja laittaa molempia ruokalajeja neljä (4) annosta esille, joista tuomaristolle kolme (3) ja yksi (1) annos esittelypöytään

Esillepano:

  • Lautaset valkoinen pyöreä ilman logoa

Semifinaalijärjestäjät lähettävät joulukuussa lisätietoja kilpailun tarkemmasta aikataulusta, majoitusmahdollisuuksista ja ajo-ohjeista.

Ravintolakokki_semifinaali2012_raaka-ainekori.pdf

Ravintolakokki_semifinaali2012_laite-_ja_välineluettelo.pdf

 

 

Yhteistyössä:

 

sami_verkkoon