Kutsu yrittäjyysopetusmenetelmäkilpailuun

Tulosta
Sähköposti
13.01.2012 10:31
AddThis Social Bookmark Button

Arvoisa ammatillisen koulutuksen asiantuntija

Ammatillinen koulutus on suosituin yrittäjien koulutusväylä. Myös tulevaisuudessa yrittäjyys perustuu käytännön osaamiseen. Kaikessa työssä yrittäjämäinen toimintapa tulee yhä merkityksellisemmäksi. Siksi yrittäjyysopetuksen ulottaminen kaikkeen koulutukseen ja kaikille opiskelijoille on tärkeää.

Kerro hyvästä oppilaitoksesi yrittäjyysopetusmenetelmästä

Suomen Yrittäjät järjestää yhteistyössä ammattitaidon SM-kilpailun Taitaja2012 Jyväskylä kanssa yrittäjyysopetusmenetelmäkilpailun. Kutsumme oppilaitoksenne osallistumaan nyt jo seitsemännen kerran järjestettävään kilpailuun. Yrittäjyysopetusmallissa arvioidaan erityisesti mallin liitettävyyttä opetukseen, yrittäjyyteen kannustavuutta, toiminnan laajuutta ja oppilaitoksen sitoutumista yrittäjyysopetukseen. Vuoden 2012 kilpailun erityisteemana on uusiin ammatillisiin perustutkintojen perusteisiin sisältyvien yrittäjyysopintojen oppilaitoskohtainen soveltaminen.

Parhaat mallit julkaistaan Suomen Yrittäjien sivustolla www.yrittajat.fi ja voittaja julkistetaan 24. - 26.4.2012 pidettävässä Taitaja2012 Jyväskylä -tapahtumassa. Tilaisuuteen tutustua sivustolla www.taitaja2012.fi.

Lisätietoja yrittäjyysmenetelmäkilpailusta saat allaolevista osallistumisohjeista. Pyydämme jakamaan tätä kutsua organisaationne sisällä.

 

Veli-Matti Lamppu, koulutusasioiden päällikkö, Suomen Yrittäjät

Tea Ruppa, yrittäjyyslajin lajivastaava, Taitaja2012 Jyväskylä -tapahtuma, Jyväskylän ammattiopisto


Yrittäjyysopetusmenetelmäkilpailun osallistumisohjeet

Yrittäjyysopetusmenetelmäkilpailussa nostetaan esiin oppilaitoksissa toteutettavia ammatillisen peruskoulutuksen hyviä yrittäjyysopetusmalleja. Kilpailuun voivat osallistua kaikki ammatillisen toisen asteen koulutuksen järjestäjät tai niitä edustavat yksittäiset oppilaitokset. Samalta koulutuksen järjestäjältä voi olla kilpailussa useampiakin toimintamalleja. Menetelmät voivat olla esimerkiksi koko organisaatiossa tai vain jollakin koulutusalalla toteutettavia.

Kaikki mallit ovat tervetulleita!

Hyvät käytännöt 5.4.2012 mennessä
Pyydämme hyviä käytäntöjä 5.4.2012 mennessä osoitteeseen

Susanna Tuominen
Suomen Yrittäjät
PL 999, 00101 Helsinki
susanna.tuominen(at)yrittajat.fi
(09) 229 229 71

Kuvaukset toteutuksista arvioidaan kilpailuraadissa, johon kuuluvat Suomen Yrittäjien, Keski-Suomen Yrittäjien ja Taitaja2012 Jyväskylä -organisaation edustajat. Kilpailun voittaja saa vuodeksi kiertopalkinnon ja kunniakirjan. Palkinnot jaetaan Taitaja2012 Jyväskylä -tapahtuman päättäjäisissä 26.4.2012

Yrittäjyys ammattitaidon SM-kilpailussa Taitajassa

Yrittäjyys on ammattitaidon SM-kilpailun Taitaja2012 Jyväskylä yksi keskeinen teema. Se on esillä jokaisessa yli 40 kilpailulajissa ja myös omana lajinaan. Yrittäjyysmenetelmäkilpailun lisäksi tapahtumassa järjestetään yrittäjyysteemaista ohjelmaa.