Taitaja2012-tapahtuman ensimmäinen kultamitali Markku Herraselle

Tulosta
Sähköposti
24.04.2012 16:07
AddThis Social Bookmark Button

kiinteistonhoito_palkintojenjako_500

TaitajaPLUS-kilpailun kiinteistönhoitolajin osallistujat palkintorivissä. Kilpailun voittanut Markku Herranen on toisena oikealla. (Kuva Marjo Kokkonen)

Keskuspuiston ammattiopistossa opiskeleva Markku Herranen voitti Taitaja2012-tapahtuman ensimmäisen kultamitalin. Herranen kilpaili TaitajaPLUS-kilpailun kiinteistönhoitolajissa. Taitaja-kilpailujen yhteydessä järjestettävä TaitajaPLUS-kilpailu jatkuu keskiviikkona puhdistuspalvelulajilla. Torstain kilpailulaji on artesaani.

Kiinteistönhoitolajissa toiseksi tuli Niko-Petter Eschner Omnian ammattiopistosta ja kolmanneksi ylsi Juha Nisula Kiipulan ammattiopistosta. Tuomareiden mukaan kilpailu oli korkeatasoinen ja tasaväkinen.

Kiinteistönhoidon kilpailutehtävänä oli ilmalämpöpumpun puhdistus- ja suodattimen vaihtotyöt. Markku Herranen onnistui tehtävässä erinomaisesti.

"Pystyin keskittymään kilpailutehtävään täysin, vaikka ympärillä oli paljon yleisöä. Minua alkoi jännittää vasta, kun olin tehnyt oman suoritukseni. Silloin tiesin, ettei mitään ole enää tehtävissä."

Herranen kiittää koko Taitaja-tapahtuman ilmapiiriä ja järjestelyjä.

"Tunnelma on ollut todella hyvä, vaikka kyseessä on näin suuri tapahtuma. En osannut kuvitella, että kilpailu olisi näin iso juttu."

TaitajaPLUS on ammattitaitokilpailu erityistä tukea tarvitseville henkilöille, jotka opiskelevat ammatillisessa koulutuksessa. TaitajaPLUS-kilpailu järjestetään Taitaja-kisojen yhteydessä Jyväskylässä 24.-26.4.2012. TaitajaPLUS-kilpailun lajit ovat puhdistuspalvelu, kiinteistönhoito ja artesaani.

TaitajaPLUS -kilpailuun voivat osallistua nuoret ja aikuiset, joille on tehty HOJKS eli henkilökohtainen opetuksen järjestämistä koskeva suunnitelma. Kilpailun alaikäraja on 15 vuotta, yläikärajaa ei ole.

Lisää kuvia TaitajaPLUS-kilpailun kiinteistönhoitolajista osoitteessa www.taitaja2012.fi/kuvat.