Taitaja2012-tapahtuma avattiin näyttävästi

Tulosta
Sähköposti
23.04.2012 18:14
AddThis Social Bookmark Button

taitaja2012_avajaiset_forest_camp_9992_500

 

Taitaja2012-tapahtuman avajaiset vietettiin maanantai-iltana Jyväskylän Paviljongissa musiikin, tanssin ja puheiden säestyksellä. Avajaisiin osallistuivat ammattitaidon SM-kilpailun kilpailijat ja kutsuvieraat.

 

Taitaja2012 SM-kilpailun avasi Jyväskylän koulutuskuntayhtymän johtaja Vesa Saarikoski. Skills Finland ry:n sekä opetus- ja kulttuuriministeriön tervehdyksen tilaisuuteen toi Skills Finland ry:n hallituksen puheenjohtaja, opetusneuvos Seija Rasku opetus- ja kulttuuriministeriöstä.

 

Käytännön neuvojakin kilpailijoille oli tarjolla parhaalta mahdolliselta asiantuntijalta, vuoden 2011 Taitajien Taitajalta Teemu Mikkoselta.

 

"Paras neuvoni teille on, että jännittäkää. Se kuuluu asiaan eikä sitä tarvitse pelätä", Mikkonen evästi kilpailijoita. Tietokoneet ja verkot -lajin viime vuonna Kuopiossa voittanut Mikkonen kehotti kilpailijoita myös luottamaan itseensä, tekemään parhaansa ja olemaan taitajia.

 

Puhujien lisäksi avajaisissa olivat näyttävästi esillä ohjelmasta vastanneet Jyväskylän ammattiopiston ja lukioiden opiskelijat. Mainion poljennon tapahtumalle tarjosi tunnelmaa nostattanut house-bandi ja esimakua saatiin niin tiistain Forest Camp -musikaalista kuin keskiviikon Paras valinta -konsertista. Lavalla nähtiin myös Hiphop-ryhmä "3xH".

 

Kuva: Jyväskylän Cygnaeus-lukion musikaaliryhmä esitti Taitaja2012-tapahtuman avajaisissa "Niin kuin mies" -laulun Forest Camp -musikaalista. Musikaali esitetään kokonaisuudessaan tiistaina klo 19 alkaen Jyväskylän Paviljongissa. (Kuva: Mika Juhani Luomansivu)

 

Lisää kuvia avajaisista osoitteessa www.taitaja2012.fi/kuvat