AddThis Social Bookmark Button

Tiedotus

Tiedotus-sivulta löydät Taitaja2012-tapahtumaan liittyvät uutiset ja tiedotteet. Viimeisimmät uutisotsikot löydät myös sivuston etusivulta ja tämän sivun alaosasta.

Tapahtuman viestintään liittyvissä asioissa yhteyshenkilönä toimii tiedottaja Niina Luttinen, niina.luttinen(at)taitaja2012.fi, puh. 040 341 5133.

 
Kuuntele NRJ:n Taitaja2012-radiomainos Tulosta Sähköposti
27.03.2012 07:45
AddThis Social Bookmark Button

aamupojat

Radio NRJ ja Aamupojat Anssi ja Renne ovat vahvasti mukana Taitaja2012-tapahtumassa. Nyt voit kuunnella alla olevasta soittimesta saman radiomainoksen, jonka saatat kuulla myös NRJ-radiokanavalla ennen Taitaja-tapahtumaa.

 

 
Tiedote: Turun lähihoitajaopiskelijat haastavat itsensä Taitaja-kilpailussa Tulosta Sähköposti
25.04.2012 15:46
AddThis Social Bookmark Button

lhihoitaja_hanna_virtanen_nella_caven_2_500

Lähihoitajalajin Hanna Virtanen ja Nella Caven suorittamassa tehtävää. (Kuva: Lina Markkanen)

Ammattitaidon SM-kilpailut ovat täydessä vauhdissa Jyväskylässä. Kolme päivää kestävässä kilpailussa 400 kilpailijaa tavoittelee Suomen mestaruutta 42 lajissa.

Turun ammatti-instituutin lähihoitajaopiskelijat Hanna Virtanen ja Nella Cavèn ovat innoissaan mukana Taitaja-tapahtumassa. Keväällä opintonsa päättävät kaarinalainen Virtanen ja raisiolainen Cavèn kilpailevat lähihoitajalajissa ammattitaidon SM-kilpailuissa.

"Mahtavaa olla mukana kisassa ja päästä haastamaan itsensä omassa ammatissa. Lisäksi on ollut hienoa päästä tutustumaan muihin kilpailijoihin eri puolilta Suomea", Hanna ja Nella kuvailevat kisatunnelmia.

Lähihoitajat kilpailevat tapahtumassa yleisön edessä erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Toisena kilpailupäivänä kilpailijat muun muassa toimivat lapsiperheiden kotipalveluyrittäjinä.

"Kilpailutehtävät ovat olleet aitoja ja haastavia. Voittaakseen kisan on kyllä annettava kaikkensa jokaisena kolmena kisapäivänä", Hanna Virtanen ja Nella Cavèn kertovat.

Taitaja2012 Ammattitaidon SM-kilpailu alkoi Jyväskylässä tiistaina. Tulokset ovat selvillä torstaina noin klo 18 mennessä. Taitaja on Suomen suurin koulutusalan vuosittain järjestettävä tapahtuma. Tänä vuonna se järjestetään Jyväskylän Paviljongissa, jonne odotetaan kolmen päivän aikana noin 30 000 kävijää.

Tiedoksi toimituksille:

Kuva haastateltavasta löytyy osoitteesta www.taitaja2012.fi/kuvat lähihoitajalajin kuvista. Keskiviikkoiltaan mennessä kuvapankista löytyvät kuvat kaikista kilpailijoista.

Lisätietoja:

Lähihoitaja lajivastaava: Opettaja Kari Nieminen, Taitaja2012-tapahtuma, Jyväskylän ammattiopisto, puh. 040 341 5337
Yhteys opiskelijaan: Opettaja Kirsi Hellman-Suominen, Turun ammatti-instituutti, puh. 044 907 3977
Tiedottaja Niina Luttinen, Taitaja2012-tapahtuma, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, puh. 040 341 5133

Nettisivut: www.taitaja2012.fi
Taustamateriaalia viestimille: www.taitaja2012.fi/fi/tiedotus/taustamateriaalia-viestimille
Kuvapankki: www.taitaja2012.fi/kuvat. Kuvapankkiin kuvataan kaikki SM-kilpailijat kilpailutilanteessa ja tapahtumakuvia (painokelpoisia).
Sosiaalinen media: facebook.com/taitaja2012 ja twitter.com/taitaja2012

Taitaja2012 on suurin koulutusalan vuosittainen tapahtuma Suomessa. Tapahtumaan odotetaan 30 000 kävijää. Ammattitaidon SM-kilpailussa oman alansa Suomen mestaruudesta kilpailee 400 nuorta 42 alalta. Tapahtuman yhteydessä järjestetään erityistä tukea tarvitsevien TaitajaPLUS-ammattitaitokilpailu sekä Taitaja9-kilpailu, jossa 100 yhdeksäsluokkalaista kilpailee kädentaidoissa.
Taitaja2012 Jyväskylä -tapahtuman järjestää Jyväskylän koulutuskuntayhtymä yhteistyössä Keski-Suomen elinkeinoelämän ja oppilaitosten kanssa. Taitajan taustaorganisaationa toimii Skills Finland ry.

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on 22 000 ammatillisen koulutuksen opiskelijan ja lukiolaisen koulutuksen järjestäjä. Kuntayhtymän ammatillisia oppilaitoksia ovat Jyväskylän aikuisopisto, Jyväskylän ammattiopisto, Jämsän ammattiopisto, Jyväskylän oppisopimuskeskus ja Jyväskylän liikenneopettajaopisto. Kuntayhtymän lukiot ovat Cygnaeus-lukio, Jyväskylän aikuislukio, Jyväskylän Lyseon lukio, Sepän lukio, Tikkakosken lukio ja Voionmaan lukio.

Taitaja2012 Ammattitaidon SM-kilpailu 24.-26.4. Jyväskylän Paviljongissa, ti klo 9-17, ke klo 9-18 ja to klo 8-14. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

 
Tiedote: 350 yhteistyökumppania tekevät Taitaja2012-tapahtuman mahdolliseksi Tulosta Sähköposti
22.03.2012 09:54
AddThis Social Bookmark Button

sponsorinosto

Jyväskylässä 24. - 26.4. järjestettävä Taitaja2012-tapahtuma on Suomen laajin ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jonne odotetaan 30 000 kävijää kolmen päivän aikana. Samalla se on vaikuttava koulumaailman ja elinkeinoelämän yhteinen ponnistus.

Tapahtumalla on yhteistyökumppanina noin 350 yritystä, oppilaitoskumppania ja yhdistystä. Yrityksiä mukana on noin 250.

"Yhteistyökumppanien rooli on aivan keskeinen Ammattitaidon SM-kilpailuissa ja koko Taitaja2012-tapahtumassa. Ne tekevät tapahtuman järjestämisen mahdolliseksi nykyisessä laajuudessaan", kilpailunjohtaja Esko Junttila sanoo.

Yhteistyökumppaneiden panostukset riippuvat yhteistyön laajuudesta. Pääyhteistyökumppanit ovat tapahtumassa mukana 30 000 euron panostuksella ja pienimmillään mukaan pääsee vähän yli tuhannella eurolla. Panostuksen arvo koostuu ennen kaikkea koneista, laitteista ja työpanoksesta, joita yritykset ja muut yhteistyökumppanit tarjoavat lajien järjestämistä varten.

"Kaikkein olennaisin asia on se, että elinkeinoelämä ja oppilaitokset ovat yhdessä tekemässä tätä tapahtumaa. Se lujittaa ja tarjoaa mahdollisuuksia rakentaa työelämäsuhteita. Samoin se lisää tapahtuman uskottavuutta ja vetovoimaa pääkohderyhmänä olevien nuorten parissa", Junttila toteaa.

Yrityksille yhteistyökumppanuus tarjoaa näkyvyyttä nuorten parissa. Samalla se tarjoaa niille luontevan tavan tutustua ammatilliseen koulutukseen ja opiskelijoihin.

Vuosien mittaan Taitaja-tapahtumasta ja kilpailulajeista on muodostunut vahva brändi, joka on yritysten näkökulmasta kiinnostava. Tästä osoitus on se, että monet valtakunnalliset yritykset ovat pysyneet yhteistyökumppaneina vuodesta toiseen. Samoin tapahtuma on houkutellut tänä vuonna mukaan suuren joukon isoja ja pieniä keskisuomalaisia yrityksiä.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit ovat Ejendals Suomi Oy, Electrolux Professional Oy, ISS Palvelut, Keskimaa Osk, Lemminkäinen Oyj, Machinery Oy, Radio NRJ, Ponsse Oyj, Teknologiateollisuus ry, Würth Oy, Veljekset Laakkonen Oy ja Vähälä Logistics Oy. Myös Bovallius-ammattiopisto, Pohjoisen Keski-Suomen oppimiskeskus, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä ja Jyväskylän Paviljonki ovat pääyhteistyökumppaneina mukana toteuttamassa hanketta.

Lisätietoja:

Kilpailunjohtaja Esko Junttila, Taitaja2012-tapahtuma, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä,
puh. 040 341 5603

Tiedottaja Niina Luttinen, Taitaja2012-tapahtuma, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä,
puh. 040 341 5133

www.taitaja2012.fi

---------------------------------------------------
Taitaja2012 on yksi tämän vuoden suurimmista tapahtumista Keski-Suomessa. Tapahtumaan odotetaan 30 000 kävijää. Ammattitaidon SM-kilpailussa oman alansa Suomen mestaruudesta kilpailee 400 nuorta 42 alalta. Tapahtuman yhteydessä järjestetään erityistä tukea tarvitsevien TaitajaPLUS-ammattitaitokilpailu sekä Taitaja9-kilpailu, jossa 100 yhdeksäsluokkalaista kilpailee kädentaidoissa.

Taitaja2012 Jyväskylä -tapahtuman järjestää Jyväskylän koulutuskuntayhtymä yhteistyössä Keski-Suomen elinkeinoelämän ja oppilaitosten kanssa. Taitajan taustaorganisaationa toimii Skills Finland ry. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on 22 000 ammatillisen koulutuksen opiskelijan ja lukiolaisen koulutuksen järjestäjä. Kuntayhtymän ammatillisia oppilaitoksia ovat Jyväskylän aikuisopisto, Jyväskylän ammattiopisto, Jämsän ammattiopisto, Jyväskylän oppisopimuskeskus ja Jyväskylän liikenneopettajaopisto. Kuntayhtymän lukiot ovat Cygnaeus-lukio, Jyväskylän aikuislukio, Jyväskylän Lyseon lukio, Sepän lukio, Tikkakosken lukio ja Voionmaan lukio.

Taitaja2012 Ammattitaidon SM-kilpailu 24. - 26.4. Jyväskylän Paviljongissa, ti klo 9-17, ke klo 9-18 ja to klo 8-13. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Sivu 9 / 35