Nyhetsbrev

Skriv ut
Skicka sidan
AddThis Social Bookmark Button

Här hittar du alla Mästare2012-nyhetsbrev som publicerats. Nyhetsbrevet är avsett för läroanstalter och samarbetspartner. Du kan beställa Mästare2012-nyhetsbrevet här.

 


 

Rekordantal anmälde sig till Mästare2012-evenemanget semifinaler - tidtabeller hittar du på vår webbsida

Anmälningen till Mästare2012-tävlingens semifinaler har slutat. Sammanlagt kom det 1803 anmälningar, vilket är ett nytt rekord. Det kom in över 100 mer anmälningar än i fjol. Semifinalerna arrangeras runt om i Finland i januari.

Mer information om semifinaler finns på Mästare2012 www-sidorna http://www.taitaja2012.fi/sv/semifinaler

Mästare2012 tackar för ett gott samarbete och önskar God Jul och framgångsrikt Mästare år 2012!

 


 

Anmälningen till Mästare2012-semifinaler slutar den 17 november


Anmälningstiden till Mästare2012-semifinaler börjar närma sig sitt slut. Anmälningen slutar den 17 november. Med avvikelse från förgående år kan man inte anmäla sig i efterhand.

 

Via semifinalerna väljs de studerande som kommer att tävla i Mästare2012-tävlingens final som arrangeras i Jyväskylä 24.- 26.4.2012.

· Vill du förbättra ditt kunnande?

· Vill du nätverka med andra i din bransch runt om i Finland?

· Vill du ha oförglömliga upplevelser?

· Vill du synas på arbetsmarknaden?

· Drömmer du om en internationell tävlings- eller arbetskarriär?

Studerande: Om ditt svar är ja, ta chansen och berätta att du vill delta i Mästare2012-semifinalerna.

Lärare: Anmäl din elev till tävlingen här http://www.skillsfinland.fi/?option=com_taitajalomake2

Mer information och råd http://www.taitaja2012.fi/sv/semifinaler

Idéer till utbildningen från Skills Finlands databank

På Skills Finlands sidor finns uppgifter från förgående års finaler. I databanken finns idéer och tips till den dagliga undervisningen. I databanken finns också bedömningskriterier. Databanken hittar du här http://www.skillsfinland.fi/fi/home/tehtaevaepankkiview=tehtavapankki2 Svenskspråkiga uppgifter hittar du genom att välja Mästare på punkt "Kilpailu".

 Gilla oss på Facebook

Mästare2012 finns också på Facebook http://www.facebook.com/taitaja2012/ Fråga och få svar på frågor gällande evenemanget.

Svenskspråkigt material från materialbanken

Mästare2012 evenemangets marknadsförningsmaterial finns nu på våra nätsidor.

http://www.taitaja2012.fi/fi/yrityksille/materiaalipankki Broschyrer kan också beställas genom att skicka e-post till adress Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den  

 

 


Nedräkningen för Finlands största evenemang för studerande har börjat: anmälningen till Mästare2012-semifinalerna är i gång

Yrkes-FM tävlingen Mästare arrangeras i Jyväskylä Paviljonki 24. -26.4.2012.

Finalisterna för Mästare2012-evenemanget väljs i semifinaler som arrangeras runt om i Finland. Läroanstalterna kan anmäla tävlande till semifinalerna via ett elektroniskt anmälningssystem på Skills Finlands nätsidor på adressen www.skillsfinland.fi.

Anmälningen sker mellan 17.10.- 17.11.2011. Med avvikelse från förgående år så kan man inte anmäla sig i efterhand.

Mer information om anmälningsavgifter och anmälningen finns på Skills Finlands och Mästare2012 Jyväskyläs www-sidor www.taitaja2012.fi/sv.

 Besök Mästare - Gör ditt livs bästa val

Mästare2012-evenemanget presenterar mångsidigt och intressant olika yrken och utbildningsmöjligheter. På evenemanget finns bl.a. Titta och testa -punkter, utbildnings- och karriärmässa, seminarium och mycket annat intressant. Radio NRJs "morgonpojkar" Anssi och Renne är också på plats.

Med tanken "Gör dit livs bästa val" uppmuntrar vi unga att kartlägga sina starka sidor och intressen. Välkomna att tävla, nätverka, heja på tävlare och skaffa information som stöd för framtidens bra val. Evenemanget har fritt entré.

Gilla oss på Facebook eller följ med oss på Twitter så får du mer information om evenemanget.

www.facebook.com/taitaja2012

www.twitter.com/taitaja2012

 

 


 

 

 

 

 

 

I samarbete med:

lemminkainen_verkkoon_iso iss_verkkoonelectrolux_verkkoon_140px vhl_logistics_verkkoon laakkonen_verkkoon155px jalas_verkkoon_95px
wurth_verkkoon_120px Metallintyöstökoneet ja rakentamisen kalusto - Machinery Oy ponsse_verkkoon teknologia_teollisuus_verkkoon_140px keskimaa_verkkoon_145px nrj_energy_verkkoon
bovalius_logo_uusi_140 poke_verkkoon paviljonki_logo_115 jamk_verkkoon pkky_logo_210