Tävlingar

Skriv ut
Skicka sidan
AddThis Social Bookmark Button

semifinaalit_20_01_2011_10

Mästare2012 FM-tävling i yrkesskicklighet

Studerande vid yrkesanstalter som högst fyllt 20 år under tävlingsåret, kan delta i Mästare2012 FM-tävlingen i yrkesskicklighet. Grenar och noggrannare grenbeskrivningar publiceras på dessa sidor senare.

Man tävlar inte om finländskt mästerskap i uppvisningsgrenar. Innan en gren kan bli en egentlig tävlingsgren testas den som uppvisningsgren i ett par år.

MästarePLUS

MästarePLUS-tävlingarna i yrkesskicklighet ordnas för studerande i behov av specialstöd. Det finns ingen övre åldersgräns, men de tävlande bör ha fyllt 15 år.

Mästare9

Mästere9 är en händighetstävling för grundskolans niondeklassister. Syftet med tävlingen är att på ett roligt och inspirerande sätt öka kännedomen om färdighetsämnen som teknik, textilarbete och hushållskunskap.

En lista på Mästare2012-evenemanget styrgrupper för olika grenar hittas här.

 


Evenemanget har fritt inträde, registrera dig på förhand:

rekisteroidy_nosto_svenska_pieni

I samarbete med:

lemminkainen_verkkoon_iso iss_verkkoonelectrolux_verkkoon_140px vhl_logistics_verkkoon laakkonen_verkkoon155px jalas_verkkoon_95px
wurth_verkkoon_120px Metallintyöstökoneet ja rakentamisen kalusto - Machinery Oy ponsse_verkkoon teknologia_teollisuus_verkkoon_140px keskimaa_verkkoon_145px nrj_energy_verkkoon
bovalius_logo_uusi_140 poke_verkkoon paviljonki_logo_115 jamk_verkkoon pkky_logo_210